Dit besøg på klinikken

Klinikkens behandlerrum befinder sig i Harlev Motion på Lilleringvej 6 i Harlev. Ved dit besøg bedes du vente i indgangen til fitnesscentret, da det ikke er muligt at komme ind i centret uden medlemskort. Bliver du alligevel lukket ind, tager du blot plads i stolene ved fitnesscentrets reception, og vi henter dig når din konsultation starter. Har du medlemskort går du blot ind og tager plads i stolene.

 

  • Medbring lagen/stort håndklæde til briksen samt eventuelle journaloplysninger.
  • Afbud skal ske dagen før eller senest kl. 9 samme dag. Ellers opkræves der gebyr på 160 kr.
  • Der er gratis parkering foran centret.

 

Offentlig tilskud

Klinikkens fysioterapeuter arbejder uden for ydernummer, hvilket betyder at der ikke ydes tilskud fra det offentlige til din behandling. Det betyder at du ikke kan bruge en henvisning, til at få dækket sygesikringens del af behandlingen, men skal betale beløbet selv.

Til gengæld behøver du ikke omkring egen læge før du kommer til behandling, men kan få hjælp så snart skaden opstår.

Du kan dog fortsat få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

 

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

Siden 2016 har det været sådan at man ikke behøver en henvisning til en fysioterapeut, for at kunne få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Klinikken samarbejder med “danmark” så der automatisk bliver indberettet til “danmark” når du modtager behandling hos os. Som kunde i “danmark” får du samme tilskud til fysioterapi, hvad enten du er medlem af gruppe 1,2 eller 5.

Tilskuddet til første konsultation er på 133 kr. og til en normal behandling får du 88 kr. i tilskud.

Sundhedsforsikring

Brug din sundhedsforsikring når du besøger klinikken. Gennem din sundhedsforsikring kan du få dækket hele eller dele af beløbet for din behandling, alt efter hvilken forsikring du har. Kontakt blot din forsikring inden behandlingstart, for at høre hvordan du er dækket og hvilket antal behandlinger du tildeles.

Vi samarbejder allerede med følgende forsikringer:

  • Skandia
  • Danica
  • PFA
  • Mølholm
  • Tryg