I Harlev Fysioterapi tilbyder vi Sports- og Velværemassage

Sportsmassage

Sportsmassage er en effektiv, dybdegående massage til formål at forkorte restitutionstiden efter et træningspas eller skadesforløb. Ved hårdt fysisk eller monotont arbejde, sker der en ophobning af affaldsstoffer i muskulaturen og når ilttilførslen bliver tilstrækkelig lav, opstår der muskelspændinger. Hvis musklen ikke når at restituere inden man igen presser kroppen, overbelastes muskulaturen og spændingerne vedligeholdes.
Ved at løsne spændt og stiv muskulatur øges blodcirkulationen til området, hvorefter affaldsstoffer udskilles og frisk ilt tilføres via blodet. Herved opstår der en afspændende og ofte akut smertelindring i muskulaturen og muskulaturens tilstand normaliseres.

Velværemassage

Velværemassage er en mildere og mere overfladisk massageform der har til formål at lindre kroppens ømme muskler og derved skabe en generel afspænding af kroppen. Gennem denne massageform øges kroppens produktion af endorfiner, der fungerer som kroppens egen morfin, hvilket giver den smertelindrende og afspændende effekt. Velværemassage er derfor godt til dig der har haft en travl hverdag eller hektisk periode i dit liv og ønsker at hjælpe kroppen til at stresse af og få fornyet energi.

 

Andre behandlinger